alkukuva

Korjaamoltamme nyt myös koneiden ja autojen käsittelyt erittäin korkealaatuisilla ammattituotteilla. Yli 25 vuoden kokemuksella tuotekonseptia käytetään maailman laajuisesti jo yli 90:ssä maassa. Tuotteet ovat TUV, TUV NORD ja TUV Q-Check sertifioituja.

Testit henkilöautoissa, raskaassa kalustossa sekä moottoripyörissä ovat osoittaneet tuotteiden vähentävän polttoaineen kulutusta ja pakokaasupäästöjä huomattavasti.

Varaa aika korjaamolle tai tule paikan päälle muuten vaan niin kerromme lisää. Lisätietoa myös osoitteissa

www.protec.fi

www.bluechem.fi

tuvdude

 


Ei hätää, Fixus-lasku tarjoaa Sinulle kätevän mahdollisuuden hankintojesi maksamiseen joustavasti. Fixus-laskulla saat hankinnoillesi kaksi viikkoa korotonta maksuaikaa tai voit valita myös joustavan osamaksusopimuksen. Kun asioit huoltokorjaamossamme, voit maksaa ostoksesi nyt kätevästi myös laskulla tai osamaksulla.


fixus-lasku

 

 

 

 

 

Maksa joustavammin

Saatuasi laskun kotiin voit joko maksaa sen kokonaan eräpäivään mennessä tai valita joustavan osamaksun. Osamaksulla valitset itse lyhennettävän kuukausierän.* Ohjeet osamaksuun löydät laskultasi.

Tilinavausmaksu 9,50 euroa
Tilinhoitomaksu 2,90 euroa
Korko 19,50%
*Minimilyhennys avoimesta saldosta 10%

Todellinen vuosikorko on riippuvainen luottotilin kulloinkin avoimesta kokonaissaldosta.

Esim. Jos maksuaika on 12 kuukautta tasaerin, 1000 euron luoton todellinen vuosikorko on 31,34 %. Tällöin maksettava kokonaismäärä on 1149,71 euroa, josta luottokustannusten osuus on 149,71 euroa.

Voit halutessasi maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

Palvelun tuottaa Innovoice Oy. Innovoice Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

Huoltopalvelumme on laajentunut - meiltä nyt myös kuormankäsittelynostureiden vuosi- ja 10 -vuotistarkastukset!

Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja turvallista autoilua huolehtimalla autoilijan puolesta auton kunnosta ja hyvinvoinnista. Huolto- ja korjaustyöt suoritamme nykyaikaisin laittein ja laadukkain varaosin kaikille automerkeille.

Tuoreet, syksyllä 2013 korjaamokäyttöön muutetut tilat löytyvät jatkossa Kajaanin Heinisuolta osoitteesta Peräläntie 4. Tiloissa on yli 600 m² henkilöautojen ja raskaan kaluston korjaukseen erinomaisesti soveltuvaa hallitilaa.

Toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleeksi!

weba

 

Eberspächer ja Webasto -lämmittimien myynti - asennus - huolto meiltä ammattitaidolla edullisin hinnoin! Kurkista verkkokauppaan!

 


logo 175Kysy tarjous haluamallesi paketilla, laaja valikoima eri malleja. Myös ilmalämmittimet ja lisävarusteet. Kysy myös tarjous edullisista asennuspaketeista!

 

eberspacher logo